#1

Tipar ieftin

in Welcome to the Forum ! Tue Oct 25, 2016 10:15 am
by gardiran • 1 Post

Pe stencil hardware vopsea racleta este fortat prin ochiurile celule deschise. Cand serigrafie este posibil lacuirea grosime mai mare, care creeaza o suprafata unica luciu si cu lacuire selectiva da volum. Avantajul picturii stencil este mai frumos si luciu natural. Acoperire Stencil, pe langa un efect decorativ pronuntat, pentru a oferi rezistenta crescuta a produsului tratat la abraziune, umiditate, si influenta daunatoare a caldurii si radiatiei solare. .

Tipografie digitala este motivul pentru utilizarea de acoperire UV atat de raspandita in editiile de astazi. Lacuirea este acum utilizat pe scara larga in reviste tizgotovlenii, brosuri, pliante publicitare, etc.


Tipografie.
Tipar ieftin este o tipografie de productie furnizeaza servicii de imprimare: prepress, imprimare pe suporturi - editia de imprimare,precum si postpress imprimare. Produsele Tiparul poate fi efectuata o gama completa de servicii de tiparire, sau etape individuale ale procesului de imprimare.

Oamenii de stiinta, istorici cred ca tipografia a aparut in secolul al VI-lea d.Hr. in Est - in China sau Japonia. Pagina de poze pentru text sculptat pe o bucata de lemn sau de moda de la lut. Vorbitori de placa de imprimare rezultat acoperite cu cerneala si presat ferm la foaia de hartie.
Despre 1045 chinez Pi Chen a fost inventat font pliere, si dupa patru secole de acelasi font re-inventat in Europa in 1444 de Johannes Gutenberg. El a inventat, de asemenea, prima tipografie din nou in anul 1440.

Scroll up


Visitors
1 Member and 7 Guests are online.:
Armando19

We welcome our newest member: ameer