#1

Het ergste van alles

in Welcome to the Forum ! Fri Oct 28, 2016 3:21 am
by xiaotinger • 122 Posts

De Air Max NM, dat cultklassieker Hideo Nomo handtekening schoen, maakte een onverwachte terugkeer naar retailers in de afgelopen paar maanden in een paar leuke, bekende kleurstellingen. Op haar laatste echter een bocht scherp in de richting van Nike Air Huarache Dames onverwacht brutale esthetiek.

De schoen handtekening lederen Nike Air Huarache Donne bekleding is uitgevoerd in levendige blauwgroen en gecompenseerd door zwarte inleg en roze accenten, uitlijnen zonder team voor wie wij zijn ons bewust van Hideo ooit te spelen. Summer's bij de hand al, en die kleuren, samen met dat kraakte zwart-witte print op de hiel, echt omarmen.

De klassieke, is geliefd Nike Dunk Viotech onverwacht Adidas Superstar Femme terug te keren weer eens, na een aangenaam verrassende www.urbalis.fr opleving terug in 2013. Deze keer is het echter met zich dat de meest teleurstellende,-afgunst oproepen caveat: alleen kids 'maten.

Het ergste van alles - voor ons groter-footed mensen - het is indrukwekkend trouw aan de original.Yep, dezelfde moza?ek van uiteenlopende kleuren op de upper.Yep, stevige suède constructie voor een koele, fashion-forward effect.

Yep, moet je een paar duim van de teen Nike Air Huarache Womens af ??te nemen om een ??paar passen als je een volwassen Adidas Superstar Damen man. Le sigh.The kids Nike Dunk Viotech releases 26 juni bij stateside retailers, bijna twee jaar om de dag na de mannen editie van vorig gelanceerd.

Scroll up


Visitors
5 Members and 16 Guests are online.:
lucyweiweiwei, linxiaoxue, linhui95, douhua2233, kkonald536407

We welcome our newest member: dona.xd
Board Statistics
The forum has 73166 topics and 83336 posts.

8 members have been online today:
dona.xd, douhua2233, finneas, kkonald536407, linhui95, linxiaoxue, livestream24tv, lucyweiweiwei