#1

adidas Ultra Boost 4.0 "Dark Mocha" komt uit op 30 november

in Welcome to the Forum ! Thu Nov 16, 2017 3:52 am
by William Walker • 5 Posts

De adidas running energy boost ontvangt voor de eerste keer gekleurde boost met de introductie van de Pure Boost DPR Triple Black. Het prestatiemodel van Adidas Running is gemaakt om hardlopers dichter bij de straten van de stad te brengen waar geen stedelijke omgeving onoverwinnelijk is. Het adaptieve ontwerp is voorzien van de toonaangevende Boost-technologie van adidas die energie beter opslaat en ontketent wanneer deze de grond raakt. Zoals je ziet, is deze colorway helemaal bedekt met zwart door het bovenwerk van het gaas en aan de veters, de branding met drie strepen, het hielstuk en de Boost-tussenzool over de volledige lengte.


Na zijn debuut deze zomer, is de adidas ultra boost Laceless dit seizoen terug met een nieuwe kleurset, inclusief het eerste damespaar. Door inspiratie uit de lucht te nemen, bevat het silhouet de poedervormige en neutrale tonen van de dageraad en het rauwe indigoblauw van schemer. Vier nieuwe kleuren, "Ash Pearl" en "Black" voor vrouwen, en "Legend Ink" en "White / Black" voor heren, zijn vanaf 29 november verkrijgbaar.


Dankzij felbegeerde samenwerkingen met onder meer Converse, Nike en Vans is de in Californië gevestigde winkel Undefeated in 2017 een favoriet merk onder sneakerheads en het lijkt erop dat het binnenkort een aanvulling zou kunnen zijn op zijn eenmalige aanbiedingen.De retailer werkt naar verluidt samen met adidas ultra boost kopen met een co-merk, met grote 'ongeslagen' letters op de rechter- en linkerschoenen, waardoor een anders alledaags zwart-wit kleurenpalet wordt omgezet in een opvallend ontwerp.

Scroll up


Visitors
5 Members and 8 Guests are online.:
Sherry Alexander, yaya2017, dan yu, linxiaoxue, linchao

We welcome our newest member: Sherry Alexander
Board Statistics
The forum has 78865 topics and 89519 posts.

8 members have been online today:
dan yu, linchao, linxiaoxue, royalascot2018, Sherry Alexander, Teri Cress, xuyingying, yaya2017